luni, 30 martie 2009

Am spart gheata......

Am spart gheata la propriu, pentru ca am facut primul gratar pe anu' asta. Cum s-a incalzit un pic afara cum hop si noi la iarba verde, de fapt la peticile de iarba care au rasarit de sub zapada.
Sambata dimineata, cum deschid calculatorul si implicit messager-ul, hop Mihaela imi scrie daca vreau sa merg la un gratar, daca tot s-a aratat soarele afara. Binenteles ca am zis prezent. Acum trebuie sa mai astept sa vina Miha sa ma ia de acasa, de data asta am decis sa merg fara masina sa pot sa beau si eu un paharel.
Acum ca ne-am intalnit (au zis prezent Alina, Carmen,Mihaela si Robert), mai urma sa stabilim unde mergem. Aceasta e o intrebare grea. As putea s-o aseaman cu celebra "To be, or not to be ?". Eu am propus zona dela poalele Magurei, de langa Codlea. Am plecat in directia asta, dar a trebuit sa ne oprim sa mai facem cateva cumparaturi. Cumparam cele necesare, iar iesind de la Real, am plecat spre Rasnov. La un moment dat am scos harta si am incercat sa alegem o destinatie punand degetul pe harta cu ochii inchisi. Au iesit zone ca Bistrita, Corbu... . Si uite asa ajungem la Rasnov.
Aici ad hoc o sunam si pe Renuletz, si o luam si pe ea cu noi. Ne inghesui noi in masina, dar nu-i bai. Pornim spre Paraul Rece, dar cum incepem sa urcam, ne dam seama ca e prea multa zapada pe margine, si riscam sa nu avem lemne uscate de foc, asa ca cadem toti de acord si mergem in Cheile Rasnoavei.Deci primul gratar pe 2009 s-a mancat deja.

Foto: Carmen Precup

Un comentariu:

Mihaela Berechet spunea...

Pai... pe cand urmatorul? :P