luni, 12 mai 2008

Recital Jenica & Comanel

Joi, 8 mai, ne pregatim sa mergem la Campina. Ce se intampla acolo ? Doi baieti din Galati sunt pe cale sa sustina un recital in clubul Oaky din Campina. Din Brasov plecam vreo 10 "flori de colt" impartiti in 2 masini. Eu cu una din ele, mica "sageata argintie" (ford fiesta) si raluca cu masina ei (dacia logan) in care au fost Giovana, Miha, Alina si Carmen.
Pe la ora 18 incep sa-i adun pe cei care vin cu mine. Incep cu Marius si Alexandra, care tocmai implinise frumoasa varsta de 18 ani, si mergem la Shaq acasa. Acolo, dupa ce bem o cafea, impreuna cu Shaq si Iulia mergem spre Campina. Pe drum nici o problema.
Am ajuns la Campina. Intram in club, incepem sa ne miram.
Nimeni pe scena. De obicei Titush, gazda serilor folck de la
Campina, face probe de sunet. Acu' liniste. Dupa vreo 10 minute apare si Titush impreuna cu Jenica si Comanel. Nu mai dureaza mult si show-ul poate sa inceapa. Ca de obicei Titush canta vreo 2 melodii in deschidere, dupa care galatenii au cuvantul...sau mai bine zis microfonul.
Show-ul a inceput, baietii sunt in forma. Jenica ne incanta cu vocea lui, iar Comanel, care spre bucuria mea a venit cu chitara electrica, cu solo-urile de chitara. Ei canta un folk alternativ, cum zicea Jenica la o seara folk de la CPNT. Ascultam pe langa compozitiile proprii si piese ale altor menestrei ai acestui gen de muzica. Si uite asa, fara sa simtim cum trece vremea se face 1 noaptea. Baietii termina recitalul, dar show-ul continua. Si continua cu Titush, o fata de la Caraiman Campina si cu Iulia care au fost ajutate de Comanel.
Nu trebuie sa uitam ca tot in aceasta seara a avut loc episodul 1 al majoratului Alexandrei care a primit cadouri si chiar un tort. Ii urez cu aceasta cale LA MULTI ANI. Episodul 2 a avut loc sambata noaptea la refugiu salvamont din Curmatura.
Si uite asa s-a mai incheiat o seara minunata, vorba lui Titush "asa o atmosfera n-am mai avut de la recitalul lui Dinu Olarasu". Pe la 2 jumate noaptea de inbarcam in masina si plecam veseli spre Brasov.

Niciun comentariu: